ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (pic)

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα αναζητά σήμερα (19.30) στο Αγρίνιο η ΑΕΛ. Η αποστολή των Θεσσαλών για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (pic)

Το δεύτερο τρίποντο της σεζόν μακριά από το Αλκαζάρ αναζητά η ΑΕΛ που δεν έχει νίκη στην έδρα της αλλά έχει κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε την Κυριακή και ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας, Γιάννης Τάτσης δεν έχει στα πλάνα του και τον τραυματία Πλατέλλα ενώ αποκλείστηκαν και οι Σουλούκος, Στοϊνοβιτς, Μιλιτιάδης, Αγγελούλης, Φουρκιώτης, Γρηγοροπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νούνιτς Νικολιας, Χαλάτσης.

Οι Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς που απουσίαζαν κόντρα στον Άρη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης, είναι στην αποστολή για το σημερινό δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Στελιάνο, Μιχαήλ, Δάκτυλλας, Τρούγιτς, Σπαρβ, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Λεφάκης, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πινακάς, Γιουνές, Ζαχαράκης.

Ο Κύπριος Κωστή που παίζει στην ΑΕΛ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως δεν είναι στην αποστολή για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το «διαζύγιο» όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των Αλί Γκαζάλ, Τόρζε.