Ολυμπιακός: Τα δύσκολα που έχει βάλει ο Βρουσάι στον Μαρτίνς

Ο Μάριος Βρουσάι ανταπεξήλθε και στον ρόλο του δεξιού μπακ και έχει βάλει πλέον δύσκολα στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Πόρτο.

Ολυμπιακός: Τα δύσκολα που έχει βάλει ο Βρουσάι στον Μαρτίνς

Μετά από εκείνο το ντεμπούτο που έκανε με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Μάριος Βρουσάι έχει βρει χώρο και κερδίζει συνεχώς χρόνο από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο 50χρονος κόουτς τον έβαλε βασικό με τη Μαρσέιγ και τον έβαλε βασικό και με τον Βόλο. Μάλιστα στο ματς με την ομάδα της Μαγνησίας δημιουργήθηκαν περίεργες συνθήκες και υπήρξε ανάγκη να αλλάξει θέση για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Ντρέγκερ.

Ο Τυνήσιος αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του πέρασε ο Ραντζέλοβιτς. Αν και πολλοί πίστεψαν ότι ο Σέρβος θα πήγαινε να παίξει το ρόλο του δεξιού μπακ κάτι που το είχε κάνει και την περασμένη σεζόν τελικά ο Βρουσάι τραβήχτηκε πίσω και έπαιξε όλο το παιχνίδι με τον Βόλο ως δεξί μπακ. Μη ξεχνάμε ότι και με τη Σίτι που μπήκε αλλαγή δεν έπαιξε καθαρό εξτρέμ, αφού σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός έπαιζε με τρεις στόπερ.

Ο νεαρός άσος ανταπεξήλθε και σε αυτόν τον ρόλο που του ανέθεσε ο προπονητής του. Κράτησε τη θέση του σωστά και βγήκε αρκετές φορές στην επίθεση προκειμένου να δημιουργήσει καταστάσεις με τον Ραντζέλοβιτς. Ακόμη και στην επανάληψη που ο Βόλος θέλησε να χτυπήσει από την πλευρά του εκείνος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Βρουσάι ήταν σοβαρός και προσηλωμένος στην τακτική του και στα όσα του είχε ζητήσει ο προπονητής του. Πλέον είναι ένας πονοκέφαλος για τον Πέδρο Μαρτίνς και ενόψει του αγώνα με την Πόρτο. Ο Ραντζέλοβιτς επέστρεψε, αλλά προέρχεται από την αποχή λόγω κορονοϊού. Κακός δεν ήταν με τον Βόλο, αλλά ο Βρουσάι είναι σε καλό ρυθμό. Από σήμερα που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Πειραιώτες θα αρχίσει να φαίνεται τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής για τον "τελικό" με την Πόρτο.