Ο Σαββίδης κάλυψε τον Ελ Καντουρί: «Καλά έκανε, είναι άνδρας...» (vid)

Ο Γιώργος Σαββίδης κάλυψε τον Ελ Καντουρί για την αποβολή του, στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας πως ...σωστά έκανε ό,τι έκανε! 

Ο Σαββίδης κάλυψε τον Ελ Καντουρί: «Καλά έκανε, είναι άνδρας...» (vid)

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποβλήθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, όταν έριξε κουτουλιά στον Σουάρεθ. Ο ρέφερι Φωτιάς έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον Μαροκινό, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μένει με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο το ματς.

Η αντιαθλητική αντίδραση του Ελ Καντουρί και η κουτουλιά προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν παράπονα από την συγκεκριμένη κίνηση και κυρίως από το γεγονός ότι άφησε με παίκτη λιγότερο τους Θεσσαλονικείς, με έναν εξ αυτών να ζητάει πρόστιμο για τη συμπεριφορά του.

Την απάντηση όμως την έδωσε ο ίδιος ο Γιώργος Σαββίδης μέσω των social media, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η αντίδρασή του ήταν αυτή που έπρεπε, διότι ο Σουάρεθ τον χαστούκισε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να δεχτεί πρόστιμο για την αντιαθλητική συμπεριφορά του.

«Για ποιο λόγο (σ. πρόστιμο); Είναι άνδρας πρώτα απ’ όλα και μετά ποδοσφαιριστής. Ο αντίπαλος τον χαστούκισε», ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Σαββίδη:

H αντιαθλητική ενέργεια του παίκτη του ΠΑΟΚ: