Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα και η ατυχία του

Ο Τιάγκο Σίλβα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα φρόντισε να δείξει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Τιάγκο Σίλβα και η ατυχία του

Από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο ένα πρόσωπο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος χαφ μέχρι το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας ήταν ο μοναδικός από το φετινό ρόστερ που δεν είχε πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Δεν είχε παίξει ούτε λεπτό ο 27χρονος μέσος και πάντα υπήρχε η απορία τι παίκτης είναι.

Ο Τιάγκο Σίλβα στάθηκε πολύ άτυχος, αφού τη δεύτερη μέρα μετά την άφιξη του στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Ένα πρόβλημα που τον κράτησε εκτός προπονήσεων γι' αρκετά μεγάλο διάστημα.

Ο οργανισμός του εξασθένισε αρκετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και επέστρεψε στις προπονήσεις αρχές Νοεμβρίου. Στην προηγούμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες ο Τιάγκο Σίλβα έπαιξε για 90 λεπτά σε εκείνο το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στον Ρέντη. Ήταν η μοναδική φορά που έπαιξε έστω και σε φιλικό. Οι πληροφορίες για τον 27χρονο χαφ ανέφεραν ότι είναι ένας παίκτης που πράγματι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

Στον αγώνα με τον Βόλο έπαιξε 9 λεπτά και σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να δείξει πράγματα και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι πράγματι είναι μία αξιόπιστη λύση. Ο Τιάγκο Σίλβα έπαιξε πίσω από τον Ελ Αραμπί και έδειξε ότι είναι παίκτης που κινείται γρήγορα στο γήπεδο και έχει καλή μεταβίβαση και γρήγορη σκέψη. Ο Πορτογάλος χρεώθηκε την ασίστ στο τέταρτο γκολ του Μαροκινού επιθετικού και άφησε ελπίδες ότι πράγματι θα δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό.