Οι χαφ του Ολυμπιακού το «κλειδί» για τα τέσσερα γκολ στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο έδειξε ότι αφού δεν έβρισκε λύσεις με σέντρες ή «στημένες μπάλες», είχε τον τρόπο για να βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με ασίστ από τους χαφ του.

Οι χαφ του Ολυμπιακού το «κλειδί» για τα τέσσερα γκολ στον Βόλο

Είναι μεγάλο «όπλο» για έναν προπονητή όταν βλέπει κάποιους ποδοσφαιριστές του να μην τραβάνε, να μην αποδίδουν όπως θα επιθυμούσε σε ένα παιχνίδι ή να μην τους βγαίνoυν οι φάσεις, να υπάρχει το εναλλακτικό πλάνο και να αξιοποιείται μία άλλη γραμμή της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο (4-1) πέτυχε και τα τέσσερα γκολ χάρη στις εμπνεύσεις των χαφ του! Μπορεί ο Μασούρας να έκανε ένα πολύ καλό ματς, να πέτυχε το καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης και να έδειξε ότι θα μπορούσε να φύγει και με μία ασίστ αν αξιοποιούσαν τις σέντρες του οι συμπαίκτες, ωστόσο, όλο το μυστικό είναι ότι οι Πειραιώτες με κάθετες μπαλιές - ξυράφι, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ.

Στο πρώτο γκολ του Μασούρα ο Μπουχαλάκης ήταν εκείνος που «τρύπησε» την βολιώτικη άμυνα. Στο δεύτερο γκολ ο Καμαρά με την κοφτή του πάσα, υποχρέωσε τον Ντεντάκη να γλιστρήσει και να δώσει το δικαίωμα στον Ελ Αραμπί να σκοράρει. Στο τρίτο ήταν η έμπνευση του Φορτούνη προς τον Ελ Αραμπί. Και στο τέταρτο ήταν η μπούκα του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος κινήθηκε μπροστά από τον Ραντζέλοβιτς, δέχτηκε την μπάλα και ο Μαροκινός φορ πέτυχε το τρίτο τέρμα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ελ Αραμπί λοιπόν για να σκόραρε, θα έπρεπε να δεχτεί και την μπάλα στο σωστό σημείο και τάιμινγκ. Από τη στιγμή που οι συμπαίκτες του τα έκαναν όλα υπέροχα, εκείνος ολοκλήρωσε τη δουλειά με το... δολοφονικό ένστικτο που διαθέτει.

Όλη η ζημιά λοιπόν για την άμυνα του Βόλου έγινε εξαιτίας των εμπνεύσεων και της «ευστοχίας» ως προς το να βρουν τον Μασούρα ή τον Ραντζέλοβιτς, που είχαν οι χαφ του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο φυσικά μόνο ικανοποιημένο μπορεί να αφήσει τον Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Βόλος: Τα τέσσερα γκολ των «ερυθρόλευκων» (vid)