Πάμπλο Γκαρσία: «Πάντα είναι στραβά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε  για τη διαιτησία "Πάντα είναι στραβά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ", αλλά και για τη νίκη  2-ο επί του Αστέρα Τρίπολης αλλά και την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Γρανάδα για το Europa League. Τι είπε για τον Τζόλη

Πάμπλο Γκαρσία: «Πάντα είναι στραβά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Χάσαμε στην Κύπρο αλλά κάναμε πολλά καλά πράγματα θέλει υπομονή και στήριξη. Αλλάξαμε πολλά πράγματα όλα τα παιδιά θέλουν χρόνο. Είναι δύσκολα γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε το αποτέλεσμα κάθε Κυριακή. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και σιγά-σιγά θα κάνουμε καλή ομάδα.

Να έχετε εμπιστοσύνη, πάντα είναι στραβά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ το έζησα σαν παίκτης το ζω και τώρα σαν προπονητή. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς αλλά θα κάνουμε καλή ομάδα και όλα θα πάνε καλά»

Για το δεύτερο ημίχρονο:

«Η ομάδα πάνα είχαμε πίστη ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα με δέκα παίκτες αλλά τα παιδιά έβαλαν και την καρδιά τους. Έχουμε παίκτες σαν τον Τζόλη τον Σφιντέρσκι με ποιότητα και θα είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε την οποία ευτυχώς βρήκαμε και βάλαμε γκολ».

Για το αν ήταν πιο δύσκολο με την άδεια Τούμπα:

«Πολλά παιδιά ακόμα δεν είδαν την Τούμπα γεμάτη είναι όλα θέμα ψυχολογίας. Προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στους παίκτες . Να ξέρουν που είναι, τι ομάδα είμαστε τα παιδιά είναι έξυπνα και καταλαβαίνουν».

Για το ματς με τη Γραναδα:

«Βήμα βήμα κάθε ματς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ελπίδες στην Ευρώπη αλλά πρέπει να παίξουμε. Θα παίξουμε με μια ισπανική ομάδα και πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Πρέπει να πάρουν ευκαιρίες τα παιδιά».