Ράσταβατς: «Δεν σκοράραμε και αμέσως μετά δεχτήκαμε το γκολ» (vid)

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην ευκαιρία που είχε ο Κρέσπι, δευτερόλεπτα πριν σκοράρει ο Τζόλης και κάνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Ράσταβατς: «Δεν σκοράραμε και αμέσως μετά δεχτήκαμε το γκολ» (vid)

Ο Κρέσπι πριν ο Τζόλης σημειώσει το υπέροχο τέρμα στο 64’ και κάνει το 1-0, είχε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή τη φάση στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ένα κομβικό ματς για τον Αστέρα αλλά και τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA:

«Στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς από το παιχνίδι. Ήμασταν άτυχοι σε κάποιες στιγμές, γιατί δεν σκοράραμε στην ευκαιρία που δημιουργήσαμε και αμέσως μετά δεχτήκαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί, όσο στο πρώτο. Δεν είχαμε γρήγορη μεταφορά της μπάλας ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Δεν αξιοποιήσαμε την ευκαιρία που δημιουργήσαμε.

Το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θα είναι τελείως διαφορετικό. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επιτεθούμε περισσότερο».