Αιχμές της Λεγανές για τους μάνατζερ του Γκερέρο

Επίσημη ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας για τον Ισπανό επιθετικό μέσω της οποίας αφήνει αιχμές στους εκπροσώπους του.

Αιχμές της Λεγανές για τους μάνατζερ του Γκερέρο

Ο ισπανικός Τύπος τις προηγούμενες ημέρες παρουσίαζε σχεδόν βέβαιη την ανανέωση της συνεργασίας του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με τη Λεγανές. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ισπανική ομάδα.

Κάπου εκεί, όμως, μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Ο 28χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Πειραιώτες αφήνοντας της Λεγανές με το στυλό στο χέρι.

Η πρώην ομάδα του δεν παρέλειψε να βγάλει ανακοίνωση μέσω της οποίας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές για το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

«Μέσω του παρόντος, η Λεγανές θέλει να ευχηθεί στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ό,τι καλύτερο, μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξε στα δύο χρόνια της συνεργασίας μας. Λυπούμαστε για την έλλειψη συνεργασίας με την εταιρία Elite Sports Asesores SL και τον κ. Χοσέ Χεσούς Μέσας Πουέρτα, ώστε να φτάσουμε σε επιτυχή αποτέλεσμα στις προχωρημένες διαπραγματεύσεις που είχαμε, για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Λεγανές.