Ολυμπιακός: Οι έξι αλλαγές στην άμυνα και ο Σεμέδο

Οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς για να δώσει ανάσες, η άμυνα του Ολυμπιακού που άλλαξε δύο φορές και η σταθερή άξια, ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Οι έξι αλλαγές στην άμυνα και ο Σεμέδο

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι αρκετά… φορτωμένο με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση δίνοντας χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του. Άλλωστε γι' αυτό τους έχει και τώρα είναι η ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι αξίζουν να ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Στην αναμέτρηση με το Βόλο ο 50χρονος προπονητής προχώρησε σε αλλαγές προσώπων έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του το παιχνίδι της Τετάρτης με την Πόρτο. Στην ενδεκάδα που επέλεξε ο Πορτογάλος κόουτς είχε αλλάξει τους τρεις από τους τέσσερις της άμυνας σε σχέση με το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ο Βινάγκρε ξεκίνησε αντί του Χολέμπας, ο Μπα πήρε τη θέση του Σισέ και ο Ντρέγκερ τη θέση του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας. Μόνο ο Σεμέδο έπαιξε βασικός και στη Μασσαλία και με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τους Βολιώτες προχωρώντας σε ακόμα τρεις αλλαγές στην άμυνα του, δηλαδή συνολικά έκανε έξι αλλαγές στα μετόπισθεν. Ο Ραντζέλοβιτς πήρε τη θέση του Ντρέγκερ στο 5', διότι ο Τυνήσιος μπακ τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Ως δεξί μπακ, όμως, έπαιξε ο Βρουσάι από τη στιγμή που αποχώρησε από το γήπεδο ο Ντρέγκερ.

Στο 46' ο Χολέμπας πήρε τη θέση του Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος πήρε ακόμα μία ευκαιρία και την πέταξε στα σκουπίδια. Στο 59' ήταν η σειρά του Ουσεϊνού Μπα να βγει από το παιχνίδι και να πάρει τη θέση του ο "κολλητός" του, ο Παπέ Σισέ. Ο Μπα είχε κίτρινη από το 42', ταλαιπωρήθηκε στην αρχή πολύ από τον Δουβίκα, έκανε το πέναλτι και ο Μαρτίνς έκρινε ότι έπρεπε να τον προστατέψει. Έτσι ο Ολυμπιακός έκανε έξι αλλαγές στην άμυνα με σταθερό μόνο τον Σεμέδο.