ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρ.: Η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Γκαρσία (pic)

Σε διάταξη 4-2-3-1 και τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο στο κέντρο θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρ.: Η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Γκαρσία (pic)

Με αλλαγές θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακατεύει την τράπουλα στα πρόσωπα.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται σε λίγη ώρα τους Αρκάδες στο γήπεδο της Τούμπας και θέλουν να πάρουν τη νίκη για να παραμείνουν στο γκρουπ των διεκδικητών του τίτλου.

Παράλληλα δε επιθυμούν σφόδρα να διασκεδάσουν τις πολύ άσχημες εντυπώσεις από την τραγική τους εικόνα στην Κύπρο στον αγώνα για τη φάση των ομίλων του Europa League κόντρα στην Ομόνοια, εκεί όπου γνώρισαν την ήττα με 2-1 και έχουν αποκλειστεί από τη διοργάνωση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχοντας αφήσει εκτός αποστολής τους Μπίσεσβαρ και Βαρέλα θέλει να στείλει τα δικά του μηνύματα, αλλά κυρίως να πάρει τους τρεις βαθμούς, διότι εκείνο για το οποίο «καίγονται» άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να παίρνουν τις νίκες.

Ετσι λοιπόν στο 4-2-3-1, το οποίο έχει επιλέξει ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί είναι ο «παίκτης κλειδί».

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ίνγκασον - Μιχαηλίδη και τους Γιαννούλη - Ροντρίγκο στα άκρα της άμυνας.

Μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Σβαμπ - Αουγκούστο με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο επιτελικού και τους Τζόλη - Α.Ζίβκοβιτς στις πλευρές στο 4-2-3-1 του Πάμπλο Γκαρσία.

Στην κορυφή της επίθεσης, φανέλα βασικού θα φορέσει ο Σφιντέρσκι.