Super League: Το αθηναϊκό ντέρμπι στο επίκεντρο

Το ΑΕΚ - Πανανθηναϊκός (6/12, 19:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας για την 11η αγωνιστική της Super League.

Super League: Το αθηναϊκό ντέρμπι στο επίκεντρο

Συνεχίζεται η διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής της Super League με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις σε Κρήτη, Τούμπα, Γιάννινα και ΟΑΚΑ την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου (6/12).

Φυσικά, ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (19:30), με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να δώσει «απαντήσεις» μετά την αποτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, ενώ οι «πράσινοι» ψάχνουν βαθμούς για να ανέβουν ψηλότερα στην κατάταξη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Λόπες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη. Όσο για τον Λάζλο Μπόλονι, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Κουρμπέλη.

Νωρίτερα (17:15), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να εκμεταλλευτεί το «χ» του Άρη στο Περιστέρι για να περάσει μόνος δεύτερος στην βαθμολογία. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει τους Βαρέλα και Μπίσεσβαρ. Οι Αρκάδες, από την άλλ,η δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και τιμωρημένο Χερόνιμο Μπαράλες και τον ανέτοιμο Λουίς Φερνάντεζ.

Την ίδια ώρα (17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στους Ζωσιμάδες τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι θέλουν με νίκη να φτάσουν πιο κοντά στην πρώτη εξάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση. Το πρόγραμμα της ημέρας (6/12) ανοίγει στο Γεντί Κουλέ στις 15:00 με την αναμέτρηση ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 5/12
Ατρόμητος - Άρης 2-2
Ολυμπιακός - Βόλος 1-4

Κυριακή 6/12
15:00 ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης
17:15 ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 7/12
19:30 Παναιτωλικός - ΑΕΛ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ