Ολυμπιακός: Μασούρας όπως Φουστέρ! (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του γκολ που πέτυχε με το Βόλο και θύμισε τον τραυματισμό του Νταβίντ Φουστέρ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και τη Μάλμε.

Ολυμπιακός: Μασούρας όπως Φουστέρ! (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας κατάφερε με αυτοθυσία να χριστεί σκόρερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με το Βόλο και να ανοίξει ουσιαστικά το δρόμο της ανατροπής για την ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας διεθνής πρόλαβε τον Γκαραβέλη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προτού συγκρουστεί με τον τερματοφύλακα των Θεσσαλών.

Η φάση θύμισε σε πολλούς εκείνη του Νταβίντ Φουστέρ απέναντι στον Ατρόμητο, στην αναμέτρηση που έγινε το 2010 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε βρει νικητές τους Πειραιώτες με 2-1.

Ο Ισπανός είχε δεχτεί μια αγκωνιά στο πρόσωπο του από τον Μαρσέλο Ολιβέιρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να κάνει ράμματα. Ωστόσο συνέχισε τον αγώνα και μάλιστα σκόραρε από το σημείο του πέναλτι ανοίγοντας το σκορ.

Λίγα χρονιά μετά και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2014 ο Φουστέρ τραυματίστηκε και πάλι στο πρόσωπο στην προσπάθεια του να σκοράρει.

Αυτή τη φορά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα της Μάλμε για το 1-0 και στη συνέχεια της φάσης δέχτηκε κλοτσιά από τον αντίπαλο του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο μάτι του.

Το γκολ του Μασούρα κόντρα στο Βόλο:

Ο τραυματισμός του Φουστέρ στο ματς με τον Ατρόμητο:

Το γκολ του Φουστέρ κόντρα στη Μάλμε: