Ολυμπιακός-Βόλος 4-1: Ελ Αραμπί: «Το χρειαζόμουν το χατ τρικ»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επέστρεψε στα γκολ με χατ τρικ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο και μετά το ματς παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο το χρειαζόταν πολύ.

Ολυμπιακός-Βόλος 4-1: Ελ Αραμπί: «Το χρειαζόμουν το χατ τρικ»

Είχε μείνει κάτι παραπάνω από ένα μήνα χωρίς γκολ. Από εκείνο το χατ τρικ με τον Ατρόμητο είχε να σκοράρει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και επέστρεψε στα γκολ στο ματς με τον Βόλο και μάλιστα με πάλι με χατ τρικ. Ο Μαροκινός επιθετικός βρήκε αυτά τα τρία γκολ σε μία στιγμή που το είχε μεγάλη ανάγκη τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός, διότι υπάρχει την Τετάρτη ο αγώνας με την Πόρτο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είπε στη Nova:

Για το χατ τρικ: Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το χρειαζόμουν μετά την απουσία μου. Το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια το διορθώσαμε και πήραμε τη νίκη.

Για το τι έφταιξε και είχε αυτή την εικόνα ο Ολυμπιακός: Δεν ήμασταν καλοί και είχε δίκιο ο προπονητής. Συζητήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και αλλάξαμε την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι ένα προσόν της ομάδας. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που έχει χαρακτήρα και κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της στη διάρκεια του αγώνα.

Για το ματς με την Πόρτο: Είναι ένα πολύ σημαντικό το ματς της Τετάρτης. Είναι πολύ καλή η στιγμή που ήρθαν τα τρία γκολ και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση.

Για τον κορονοϊό: Νομίζω ότι όλα έχουν αλλάξει. Είναι εποχή που δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας. Ελπίζουμε σύντομα να αλλάξει και να δούμε κόσμο στο γήπεδο. Πως γίνεται και στην Αγγλία θέλουμε να δούμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο και ανυπομονούμε γι' αυτό.

Για τον Χασάν: Θα μας λείψει ο Χασάν πως μας λείπουν όλοι. Είμαστε δύο επιθετικοί που έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν θα τον έχουμε. Ελπίζουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας και να σταματήσουμε να χάνουμε παίκτες.

Για τον πανηγυρισμό του: Είναι το αρχικό γράμμα του μικρού μου αδερφού και το κάνω πάντα για να του αφιερώσω το γκολ.

Για τη συχνότητα που σκοράρει: Είναι σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας. Νομίζω ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και σήμερα το διορθώσαμε αυτό. Είναι σημαντικό για εμένα όποτε παίζω να είμαι όσο πιο αποτελεσματικός μπορώ.

Για το που θα δώσει τη μπάλα από το επόμενο χατ τρικ: Ας κάνω το επόμενο χατ τρικ και θα δούμε που θα τη δώσω.

Για τις συγκρίσεις: Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας