Ατρόμητος - Άρης 2-2: Με δέκα παίκτες πήρε το βαθμό στο Περιστέρι από 2-0 (highlights)

Ο Άρης αν και στο 35' έμεινε με δέκα παίκτες (αποβολή Ροζ) και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Ατρόμητο με γκολ των Μανούσου (37'), Μουνίθ (51'), επέστρεψε και πήρε το βαθμό (2-2) με γκολ των Κάτσε (61'), Σάσα (81'). Φοβερό κόουτσάρισμα ο Άκης Μάντζιος

Ατρόμητος - Άρης 2-2: Με δέκα παίκτες πήρε το βαθμό στο Περιστέρι από 2-0 (highlights)

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και είδε τον αγώνα στο Περιστέρι από το 35' και μετά να...στραβώνει, δεν τα παράτησε ποτέ και δικαιώθηκε, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι στο 37' με πέναλτι του Μανούσου άνοιξαν το σκορ ενώ δυο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Ροζ. Στο 51' ο Μουνίθ έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί μάλλον στον Ατρόμητο πίστεψαν πως τα πάντα τελείωσαν.

Ατρόμητος - Άρης: Ανατροπή με Κάτσε και Σάσα για το 2-2! (vids)

Αυτός που σίγουρα δεν τα παράτησε ήταν ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος με τις αλλαγές του άλλαξε την εικόνα του αγώνα και δικαιώθηκε. Στο 59' πέρασε Κάτσε, Σίλβα και οι δυο τους συνεργάστηκαν με τον Αλβανό στο 61' να μειώνει σε 2-1.

Ατρόμητος - Άρης: Πέναλτι και κόκκινη ο Ρόουζ, γκολ και κλάμα ο Μανούσος! (vid)

Στο 81' ο Μαντσίνι, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έφτιαξε το 2-2 για τον Σάσα, ο οποίος ξεκίνησε ως μέσος, έγινε δεξί μπακ και στη φάση της ισοφάρισης κινήθηκαν σαν φορ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 2-2

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 37’ Μανούσος (πέναλτι), 51' Μουνίθ - 61' Κάτσε, 81' Σάσα

Κίτρινες: Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ρισβάνης

Κόκκινη: Ροζ (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Γκαλβάο, Γούτας, Ρισβάνης – Γκάλο, Τομάσεβιτς (72' Κιβρακίδης), Νάτσος, Χαρίσης (86' Σάλομον), Μουνίθ (72' Χριστοδουλόπουλος) – Ενσικουλού (86' Μάτιτς), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα (59' Κάτσε) – Σάσα, Ματίγια – Μπερτόλιο (76' Λόπεθ), Γκαρσία (59' Σίλβα), Γκάμα (42' Μπεναλουάν) – Μάνος (76' Μαντσίνι)