Βρουσάι: «Είναι η ανταμοιβή μου» (vid)

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για το γεγονός ότι έχει αρχίσει και παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και έδωσε συμβουλές στα παιδιά της ακαδημίας.

Βρουσάι: «Είναι η ανταμοιβή μου» (vid)

Ο Μάριος Βρουσάι έκανε την πρώτη του εμφάνιση για τη φετινή σεζόν στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και από τότε παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο με αποκορύφωμα το παιχνίδι στη Μασσαλία που ξεκίνησε βασικός.

Ο νεαρός εξτρέμ βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται και η δουλειά του να τον δικαιώνει, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει πλέον στις βασικές του επιλογές. Μάλιστα, όπως σας είχε γράψει το "ΦΩΣ" στο φύλλο της Δευτέρας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε το καλοκαίρι του 2021.

Σε δηλώσεις που έκανε στη Nova ο νεαρός ακραίος επιθετικός των Πειραιωτών τόνισε ότι ο χρόνος που παίρνει από τον Πέδρο Μαρτίνς είναι η ανταμοιβή του για τη δουλειά που έχει κάνει.

Αναλυτικά ο Μάριος Βρουσάι μίλησε:

Για τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα με τη Μαρσέιγ:

"Δεν το περίμενα ότι θα ξεκινήσω, είχα δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις. Ένιωθα έτοιμος, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Έδωσα ό,τι μπορούσα για το καλό της ομάδας. Μας πεισμώνει η ήττα, αλλά μέσα από αυτή θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, μέσα από τέτοιες συνθήκες να γίνουμε ένα, να δούμε και τι φταίει γιατί κάναμε κι εμείς κάποια λάθη".

Για το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει να παίζει:

"Είναι ανταμοιβή για εμένα. Αυτό με κάνει πιο χαρούμενο και να θέλω να δουλεύω πιο πολύ, ώστε να είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου και να βοηθάω και την ομάδα".

Για το τι έχει να πει στα παιδιά της ακαδημίας:

"Να μην τα παρατάνε ποτέ και συνέχεια να κάνουν όνειρα. Τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει".

Για το ποιος είναι αυτός που τον βοήθησε περισσότερο στον Ολυμπιακό:

"Πολλοί με έχουν βοηθήσει από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Ο κ. Βούζας, ο Θανάσης Ρωσίδης, ο κ. Στρακόσα, ο Γεωργάτος, ο Ελευθεριάδης, ο Αμανατίδης, είναι πολλοί άνθρωποι. Με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και θεωρώ ότι είχα κι εγώ μια οικογένεια εδώ, αφού οι γονείς μου είναι στο εξωτερικό. Έζησα τέσσερα χρόνια στην ακαδημία και ήταν όλα ευχάριστα".