Σβάρνας: Θα δώσουμε απαντήσεις με τον Παναθηναϊκό

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας μίλησε για το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (6/12, 19.30).

Σβάρνας: Θα δώσουμε απαντήσεις με τον Παναθηναϊκό

H AEK προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από τα... συντρίμμια που άφησε ο αποκλεισμός της από τη συνέχεια του Europa League. Την Κυριακή (6/12, 19.30) φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και δεν είναι μυστικό ότι θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, όχι μόνο για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την «τεσσάρα» από την Μπράγκα, αλλά και για να μπει ένα φρένο στην αμφισβήτηση που υπάρχει από πλευράς κόσμου μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Ο Στράτος Σβάρνας που θα αγωνιστεί στο ντέρμπι κόντρα στο «τριφύλλι», είπε δύο λόγια στην κάμερα των καναλιών Novasports για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από το Europa League, αλλά και για την επικίνδυνη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα μίλησε:

Για το κλίμα εντός της ΑΕΚ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό: «Δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι και απογοητευμένοι. Στο ποδόσφαιρο έχεις πάντα το επόμενο παιχνίδι για να δώσεις τις απαντήσεις και έτσι βλέπουμε το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα και να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι».

Για την πίκρα που νιώθει ο κόσμος και τί θα ήθελε να του πει: «Να στηρίζουν την ομάδα και στα δύσκολα και στα εύκολα που το κάνουνε και να τους πω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο ντέρμπι».