Σίμος: Εμείς να καθορίσουμε την έκβαση του ματς με τον Απόλλωνα

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Ηράκλειο (6/12, 15.00).

Σίμος: Εμείς να καθορίσουμε την έκβαση του ματς με τον Απόλλωνα

Ο ΟΦΗ έχει δύο «κολλητές» νίκες με Βόλο (4-1, εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-1, εντός) και φιλοδοξεί να τριτώσει το... καλό στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεντί Κουλέ» την Κυριακή (6/12, 15.00).

Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΠΑΕ, στα όσα πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, ώστε να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αρχικά τόνισε: «Οι νίκες χτίζουν αυτοπεποίθηση και άλλωστε είναι ο στόχος για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Οι τελευταίες νίκες έχουν δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι η βάση, πάνω στην οποία θέλουμε να χτίσουμε για να έρχονται οι νίκες. Ο στόχος για άλλη μια φορά και σ’ αυτό τον αγώνα, θα είναι η αγωνιστική μας απόδοση, μέσα από το ποδόσφαιρο μας, που θα μας οδηγήσει σ’ άλλη μία νίκη».

Για τον Απόλλωνα δήλωσε: «Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια ιστορική ομάδα που επέστρεψε στη Super League. Στις πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει ότι είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Στους τρεις τελευταίους αγώνες έχει αντιμετωπίσει Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο, έχοντας έρθει ισοπαλία. Όλα αυτά μας δείχνουν τη δυσκολία και τη σημαντικότητα του αγώνα. Εμείς, όπως κάνουμε κάθε φορά, θα εστιάσουμε στη δική μας αγωνιστική απόδοση. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε εμείς να καθορίσουμε την έκβαση του παιχνιδιού και μέσα από το ποδόσφαιρο μας να φτάσουμε στη νίκη».

Για τις απουσίες των Μεγιάδο και Ντε Γκουζμάν υποστήριξε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι σημαντικοί, πόσο μάλλον ο Μεγιάδο και ο Ντε Γκουζμάν που λείπουν από αυτό τον αγώνα. Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε ένα γεμάτο γκρουπ παικτών, που κάθε ποδοσφαιριστής μέσα στην ομάδα έχει το δικό του ρόλο και οποιαδήποτε απουσία είναι μια νέα ευκαιρία για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Θα είναι όχι απλά αντάξιοι αυτών που θα απουσιάσουν, αλλά δε θα φανεί καθόλου το κενό τους, γιατί αυτός είναι ο στόχος της ομάδας μας».