Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς προβλήματα κόντρα στον ΟΦΗ

Ο τεχνικός του Απόλλων Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (6/12) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς προβλήματα κόντρα στον ΟΦΗ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (5/12) προπόνηση στον Απόλλων Σμύρνης για τον αυριανό (6/12) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο.

Η διοίκηση από την πλευρά της ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αφήσουν πίσω το ματς με τον Βόλο και να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να τελειώσει ο πρώτος γύρος με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Παράλληλα, όμως, έγιναν αυστηρές συστάσεις ότι θα πρέπει να μην επαναληφθούν εκ νέου λάθη, που στερούν από την ομάδα πολύτιμα τρίποντα.

Στο μεταξύ αρνητικά ήτα τα αποτελέσματα στα τεστ COVID-19, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα.

Τέλος ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12η αγωνιστικής.