ΟΦΗ: «Βουνό» τα προβλήματα για τον Γιώργο Σίμο

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δεν υπολογίζει δέκα παίκτες του για το αυριανό (6/12) παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ: «Βουνό» τα προβλήματα για τον Γιώργο Σίμο

Με προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί (5/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αυριανό (6/12, 15:00) εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού Γιώργου Σίμου, περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, άσκηση μεταβιβάσεων και μετάβασης, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Αναφορικά με τους τραυματίες, σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Ναζαρένο Σολίς, ενώ οι Αντίλ Ναμπί, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Φελίπε Σόουζα, και Νίκος Μαρινάκης έκαναν θεραπεία.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω καρτών και οι Θοδωρής Μίγγος και Βαγγέλης Νοικοκυράκης.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Βάντερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέα, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάνη, Γιαννούλη, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Κοροβέση και Σουρνάκης.

Οι κρητικοί προέρχονται από δύο νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) και Βόλο (1-4) και θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίτο τους σερί τρίποντο, για να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.