Ολυμπιακός: Το βάρος σε Ελ Αραμπί, ποια ματς χάνει ο Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Αχμέντ Χασάν και χάνει τα σημαντικά γκολ που έχει πετύχει. Από ποια παιχνίδια θα απουσιάσει ο Αιγύπτιος.

Ολυμπιακός: Το βάρος σε Ελ Αραμπί, ποια ματς χάνει ο Χασάν

Ο κορονοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στον Ολυμπιακό, αφού ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος βρέθηκε θετικός όταν είχε ταξιδέψει για τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας δεν έχει ξεμπλέξει. Όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Αιγύπτιος επιθετικός παρουσίασε επιπλοκές και θα παραμένει σπίτι του και υπό παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αχμέντ Χασάν έως τις αρχές του νέου έτους όπως έκανε γνωστό η πειραϊκή ΠΑΕ. Και το πρόβλημα είναι σημαντικό για τους "ερυθρόλευκους", διότι χάνουν έναν παίκτη που βρισκόταν σε αρκετά καλή κατάσταση και μάλιστα είχε πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Πειραιώτες έχουν πάρει πέντε γκολ από τον Χασάν και έχει δημιουργήσει άλλα δύο. Δηλαδή έχει σε επτά γκολ του Ολυμπιακού υπάρχει ο Αιγύπτιος και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του έναν φορμαρισμένο επιθετικό. Πλέον όλο το βάρος πέφτει πάνω στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος θα κληθεί να ηγηθεί της επίθεσης των Πειραιωτών.

Ο Αχμέντ Χασάν θα χάσει λοιπόν σίγουρα το ματς με το Βόλο, αυτό με την Πόρτο, τη Λαμία (13/12), την ΑΕΚ (16/12) και την ΑΕΛ (20/12). Αυτά τα ματς είναι τα σίγουρα που χάνει, διότι μετά θα δώσει "μάχη" για τους αγώνες με ΑΕΚ (3/1) και Αστέρα Τρίπολης (6/1).