ΑΕΚ: Ο Μπακάκης προστέθηκε στα προβλήματα του Καρέρα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα, λόγω κάκωσης που αποκόμισε στο ματς της Πέμπτης με την Μπράγκα κι είναι αμφίβολος για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

ΑΕΚ: Ο Μπακάκης προστέθηκε στα προβλήματα του Καρέρα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Ενός κακού μύρια έπονται» έλεγαν «οι αρχαίοι ημών» κι αν δεν είναι μύρια, σίγουρα η ήττα από την Μπράγκα (δεύτερη σερί εντός έδρας κι ευρωπαϊκή το 2-4, μετά το 0-3 από τη Ζόρια...) έφερε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ.

Εκτός από κατήφεια και την ομάδα στον βαθμολογικό «πάτο» του 7ου ομίλου του Europa League προέκυψε ένα πρόβλημα στελέχωσης ενόψει του Κυριακάτικου (06/12, 19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Super League.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, στα Σπάτα, δεν πήρε μέρος ο Μιχάλης Μπακάκης λόγω κάκωσης που υπέστη στην ποδοκνημική κόντρα στους Πορτογάλους και επιδόθηκε σε θεραπεία. Η παρουσία του κόντρα στους «πρασίνους» είναι αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Μπράγκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και δείχνει απίθανο ακόμη κι αν συμμετέχουν στην Σαββατιάτικη προπόνηση (17.00) να τους συμπεριλάβει ο Καρέρα στην αποστολή που θ' ανακοινώσει μετά το πέρας της.