Μπερτόγλιο: «Νιώθουμε καλά μέσα στο γήπεδο»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη, Φακούντο Μπερτόγλιο, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας του στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και στην μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα

Μπερτόγλιο: «Νιώθουμε καλά μέσα στο γήπεδο»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη Θεσσαλονίκης, Φακούντο Μπερτόγλιο, μίλησε στη «NOVA» για το αυριανό (5/12) παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καλή ομάδα, με ποιότητα. Θέλουμε να κερδίσουμε, επειδή είμαστε και πρώτοι. Είναι σημαντικός αγώνας, διότι ακολουθεί και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Για το πως περιμένει τον αντίπαλο: «Ο Ατρόμητος παίζει πάντα για τη νίκη. Αυτό περιμένουμε. Θα παίξουμε με μία καλή ομάδα και ένα δύσκολο ματς».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας: «Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας. Νιώθουμε καλά μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι σημαντικό. Η άμυνα πάει καλά, έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες και είμαστε χαρούμενοι».

Για το ότι η ομάδα σκόραρε τρία γκολ κόντρα στην ΑΕΛ: «Πάντα ήμασταν στο 1-0. Με την ΑΕΛ είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τρία τέρματα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στο Περιστέρι: «Θα τα δούμε στην προπόνηση. Θέλουμε τη νίκη. Ξέρουμε βέβαια ότι είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή: «Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Είναι σημαντικό για το κλίμα της ομάδας. Ελπίζω να παραμείνουμε εκεί».