ΠΑΟΚ: Προσφυγή στο CAS απο τον Λεβέκ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντοριάν Λεβέκ, προσέφυγε στο CAS διεκδικώντας κάποιο χρηματικό ποσό

ΠΑΟΚ: Προσφυγή στο CAS απο τον Λεβέκ

Μία υπόθεση που έδειχνε να έχει λήξει, επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, μέσω του CAS. Πρόκειται για τη λύση του συμβολαίου του Ντοριάν Λεβέκ με τον «Δικέφαλο, ο οποίος λόγω τραυματισμών δεν έπαιξε και φυσικά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα.

Ο Γάλλος, όπως προκύπτει και από την σχετική ανακοίνωση του CAS, προσέφυγε στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο, διεκδικώντας κάποια χρήματα και κινείται κατά του ΠΑΟΚ και της FIFA. Η υπόθεση ορίστηκε να εκδικαστεί στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

Να σημειωθεί ότι ο Ντοριάν Λεβέκ είχε αποκτηθεί στις 9 Ιουνίου 2020 και ήταν το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά τον Δημήτρη Λημνιό. Μάλιστα ο Γάλλος αμυντικός είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν αποκτήσει τον αριστερό αμυντικό από την Γκινγκάμπ.

Όμως οι συχνοί τραυματισμοί του Λεβέκ δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στην ομάδα και η διοίκηση του ΠΑΟΚ προσέφυγε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Η Επιτροπή μάλιστα είχε αποφασίσει πώς «με υπαιτιότητα του Γάλλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 65 λεπτά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, λύεται το (τριετές) συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».