Μάντζιος: «Όταν είσαι στον Άρη, κάθε Κυριακή παίζεις για τη νίκη»

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε για την αυριανή (5/12) δοκιμασία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Την επιστροφή στις νίκες και την κορυφή αλλά και τους Τζέγκο, Σάκιτς.

Μάντζιος: «Όταν είσαι στον Άρη, κάθε Κυριακή παίζεις για τη νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος.

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο:

«Θα είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί εκτός έδρας, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Το σημαντικό είναι ότι ψυχολογικά είμαστε καλά. Αφήσαμε πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και θέλουμε να έχουμε συνέχεια».

Για την παρουσία του Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας:

«Όταν είσαι στον Άρη, είσαι υποχρεωμένος κάθε Κυριακή να παίζεις για τη νίκη. Πάντα υπάρχει πίεση στις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Η θέση μας, είναι από μόνη της ένα κίνητρο. Θέλεις να διατηρηθείς εκεί. Εγώ δεν θέλω να βάζω άγχος για τις πρώτες θέσεις. Προέχει η βελτίωσή μας».

Για τις προτεραιότητες του κόντρα στον Ατρόμητο:

«Όλα χρειάζονται. Χρειάζεται ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Να είσαι πειθαρχημένος, σοβαρός. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να έχουμε για να ανταποκριθούμε στο αυριανό ματς».

Για τα γκολ που πέτυχαν Μάνος και Σίλβα:

«Σίγουρα βοηθάει, όπως βοηθάει και τα παιδιά. Ο Δημήτρης το είχε ανάγκη, όπως και ο Κριστιάν. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουν όλοι δίχτυα».

Για τον Ατρόμητο:

«Είναι μία δύσκολη και σοβαρή ομάδα. Έχει εμπειρία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχαμε γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Ουσιαστικά σήμερα θα δουλέψουμε».

Για τα κλειδιά του αυριανού αγώνα:

«Να έχουμε τη σοβαρότητα και την πειθαρχία των προηγούμενων αγώνων. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα ματς».

Για τους τραυματίες:

«Ο Γιόχαν θα είναι μαζί μας, αλλά όχι οι Τζέγκο και Σάκιτς. Δεν θα πάρουμε κάποιο ρίσκο».

Για την κουβέντα περί ρεκόρ:

«Σίγουρα είναι καλό, αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάμε. Εγώ θέλω η ομάδα να είναι αφοσιωμένη σε κάθε ματς και να παίρνει τους βαθμούς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας