Ολυμπιακός: Επειγόντως μίνι «ροτέισον» με Βόλο λόγω... Πόρτο

Θα έχει αλλαγές ο Ολυμπιακός με τον Βόλο το Σάββατο (5/12, 19:30), λόγω... Πόρτο και όχι μόνο.

Ολυμπιακός: Επειγόντως μίνι «ροτέισον» με Βόλο λόγω... Πόρτο

Είναι πολλά και σε υψηλή ένταση τα παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός από τη διακοπή του Νοεμβρίου και μετά. Παναθηναϊκός στο Φάληρο, Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη, «Κλεάνθης Βικελίδης» με Άρη και Μασσαλία με Μαρσέιγ. Ουσιαστικά πάνω - κάτω με τα ίδια πρόσωπα πορεύτηκε ο Ολυμπιακός με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Σε γενικές γραμμές, ο Μαρτίνς αναγκαστικά έριξε στη «μάχη» τον Ντρέγκερ και τον Μπα, έδωσε χρόνο και στον Βρουσάι, αλλά είχε έναν συγκεκριμένο κορμό παικτών με τον οποίο πορεύτηκε σε αυτή την τετράδα - αγώνων, με αποτέλεσμα να μην κάνει το απαιτούμενο «ροτέισον» για να πάρουν αρκετές ανάσες ορισμένα από τα «βασικά γρανάζια».

Έχοντας λοιπόν, μπροστά του το ματς με την Πόρτο την προσεχή Τετάρτη (9/12), υποχρεώνει τον Μαρτίνς να προχωρήσει σε ορισμένες αναγκαστικές αλλαγές στο ματς με τον Βόλο (5/12, 19.30), έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν κι άλλο οι βασικές του μονάδες.

Ακόμα δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους παίκτες που θα ξεκουράσει. Οι Ραφίνια, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης και Σεμέδο έχουν βρεθεί στην ενδεκάδα στα προηγούμενα παιχνίδια και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να κάτσουν στον πάγκο και να «φορτίσουν» τις μπαταρίες τους ενόψει Πόρτο.

Επίσης, ο Χολέμπας έχει «γράψει» ήδη δύο κολλητές συμμετοχές με Άρη και Μαρσέιγ, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να δούμε τον Βινάγκρε βασικό με τον Βόλο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12), που είναι και η τελευταία για τον αγώνα με τον Βόλο.