Δύο προβλήματα για τον Άρη ενόψει Ατρομήτου

Οι Τζέιμς Τζέγκο και Εμάνουελ Σάκιτς δεν υπολογίζονται ουσιαστικά από τον Άκη Μάντζιο για το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (5/12, 17.15).

Δύο προβλήματα για τον Άρη ενόψει Ατρομήτου

Πριν καλά-καλά ηρεμήσουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη από την εκτός έδρας επιτυχημένη αποστολή που είχαν στο Αλκαζάρ εναντίον της ΑΕΛ, έχουν μπροστά τους άλλη μία μεγάλη πρόκληση που ακούει στο όνομα του Ατρομήτου.

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης θα κληθούν να παίξουν στο Περιστέρι απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπαθεί να μην χάσει την επαφή με την πρώτη τετράδα.

Ο Άρης λοιπόν θα κάνει ουσιαστικά μόνο μία προπόνηση για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/12, 17.15) στα δυτικά προάστια, καθώς την Πέμπτη (3/12) οι παίκτες κινήθηκαν πιο χαλαρά λόγω του αγώνα στην Λάρισα και έτσι μόνο την Παρασκευή (4/12) θα έχει τη δυνατότητα ο Άκης Μάντζιος να κάνει «πρόβα» ενδεκάδας.

Μία «πρόβα», ωστόσο, που δεν θα έχει τον Τζέιμς Τζέγκο και εκτός απροόπτου ούτε τον Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Τζέγκο εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Επειδή το σημείο του τραυματισμού του είναι αρκετά ύπουλο, ο Μάντζιος δύσκολα θα έμπαινε στη διαδικασία να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Όσο για τον Εμάνουελ Σάκιτς; Ο ακραίος μπακ του Άρη έκανε αποθεραπεία και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει πρόβλημα στον μηνίσκο ή απλώς έναν ερεθισμό στο σημείο όπου πέρσι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Εν ολίγοις, όλα δείχνουν ότι ο Άρης θα πάει στο Περιστέρι δίχως να έχει δύο «βασικά γρανάζια» του στη διάθεσή του.

Στο μεταξύ, στα ευχάριστα για τον Μάντζιο η επιστροφή του Μπεναλουάν που φαίνεται ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση.