ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες να προλάβει ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε και την Πέμπτη (3/12) ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μειώθηκαν αισθητά οι πιθανότητες να προλάβει ο Κουρμπέλης

Κρίσιμη ήταν η προπόνηση της Πέμπτης (3/12) για τον Λάζλο Μπόλονι, καθώς περίμενε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης και αν υπάρχουν τελικά σοβαρές πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή (6/12).

Τελικά, οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν έχουν υποχωρήσει για τον διεθνή χαφ του «τριφυλλιού» και πλέον οι πιθανότητες έχουν μειωθεί αισθητά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που υπάρχει η εικόνα ότι μόνο με θαύμα θα καταφέρει να βοηθήσει στο ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Κουρμπέλης συνέχισε και την Πέμπτη (3/12) το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την Παρασκευή (4/12). Αυτό σημαίνει ότι ήδη ο Λάζλο Μπόλονι καταστρώνει τα πλάνα του δίχως την παρουσία του Κουρμπέλη στην ενδεκάδα.

Δίδυμο στα χαφ αναμένεται να αποτελέσουν ο Μαουρίσιο και ο Αλεξανδρόπουλος, οι οποίοι μετά τη συνεργασία που είχαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα ξαναχρησιμοποιηθούν σε ένα πολύ πιο απαιτητικό και με υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο δε Μαουρίσιο κινήθηκε πιο συντηρητικά την Πέμπτη (3/12), αλλά θα φορτσάρει από αύριο (4/12) και θα είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο».

Κατά τ’ άλλα, οι Χατζηθεοδωρίδης, Μαρομμάτης, Μπεκ και Σέχου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έριξαν το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα.