Super League: Παπαδόπουλος στο Ολυμπιακός - Βόλος, Βόσνιος διαιτητής στο ντέρμπι

Οι ορισμοί των διαιτητών για την 11η αγωνιστική της Super League: Ο Βόσνιος Ιρφάν Πέλιτο στο ΑΕΚ - ΠαναθηναϊκόςΒασίλης Φωτιάς στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης και Γιάννης Παπαδόπουλος στο Ολυμπιακός - Βόλος.

Super League: Παπαδόπουλος στο Ολυμπιακός - Βόλος, Βόσνιος διαιτητής στο ντέρμπι

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για την 11η αγωνιστική της Super League, η οποία θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (5/12-6/12).

Ο Βόσνιος διαιτητής Ιρφάν Πέλιτο θα «σφυρίξει» στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, την Κυριακή (6/12, 19:30), στο ΟΑΚΑ.

Ο 36χρονος ρέφερι θα διευθύνει για πρώτη φορά στην καριέρα του αγώνα ελληνικών ομάδων. Βοηθοί του Πέλιτο ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς, Αμέρ Μάτσιτς, 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR ο Ολλανδός Κλάι Ρούπερτι, με τον Φωτόπουλο ΑVAR και παρατηρητή τον ίδιο τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης στην Τούμπα (6/12, 17:15), ενώ στο Ολυμπιακός - Βόλος (5/12, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» «σφυρίζει» ο Γιάννης Παπαδόπουλος.