Ολυμπιακός: Ο Βινάγκρε ετοιμάζεται για επανεμφάνιση μετά από ένα μήνα

Έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία συμμετοχή του Ρούμπεν Βινάγκρε και ετοιμάζεται στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο να εμφανιστεί ξανά.

Ολυμπιακός: Ο Βινάγκρε ετοιμάζεται για επανεμφάνιση μετά από ένα μήνα

Όλος ο Ολυμπιακός ασχολείται μόνο με το παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο και είναι λογικό, διότι πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά. Πριν από αυτό το παιχνίδι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την αναμέτρηση με τον Βόλο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη Super League.

Στο μεγάλο λιμάνι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία φέτος έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και είναι αντίπαλος που αξίζει το σεβασμό όλων. Σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς επιβάλλεται να κάνει ροτέισον και μάλιστα μεγάλο προκειμένου να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα του.

Ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να τον δούμε να παίζει από την αρχή είναι ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος ήρθε στην Ελλάδα μετά βαΐων και κλάδων και από αυτόν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες. Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει οψιόν αγοράς ύψους 20 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρώσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να τον κάνει δικό του.

Ο Βινάγκρε μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες με τον Χοσέ Χολέμπας να τραβάει μόνος του όλο το κουπί. Έχει παίξει ένα ενενηντάλεπτο στις 31 Οκτωβρίου κόντρα στον Απόλλωνα και πέρα απ' αυτό έπαιξε για ένα λεπτό στην πρεμιέρα με τη Μαρσέιγ και για 20 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με την Πόρτο.

Έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία του συμμετοχή και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο το Σάββατο κόντρα στον Βόλο αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Άλλωστε ο Χολέμπας επιβάλλεται να πάρει ανάσες. Θα είναι και για τον Βινάγκρε μία καλή ευκαιρία να μπορέσει να δείξει κάτι και να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα.