ΑΕΛ - Άρης: Το γκολ «ποίημα» α-λα Μέσι που πέτυχε ο Σίλβα για το 0-3! (vid)

Αποφεύγοντας με μαεστρικό τρόπο τρεις αντιπάλους, ο Σαντέ Σίλβα του Άρη πέτυχε πιθανότατα το γκολ της αγωνιστικής σε βάρος της ΑΕΛ διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. Δείτε σε βίντεο το καταπληκτικό τέρμα του Πορτογάλου μέσου!

ΑΕΛ - Άρης: Το γκολ «ποίημα» α-λα Μέσι που πέτυχε ο Σίλβα για το 0-3! (vid)

Ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουμε δει στη φετινή Super League και όχι μόνο σημείωσε ο Σαντέ Σίλβα του Άρη απέναντι στην ΑΕΛ το βράδυ της Τετάρτης στο στάδιο Αλκαζάρ.

ΑΕΛ - Άρης 0-3: Πέρασε από το Αλκαζάρ με Μάνο και γκολάρα Σίλβα

Ο μεσοεπιθετικός των «κιτρίνων» παρότι ήταν κλεισμένος από δύο παίκτες -με έναν τρίτο να πηγαίνει για βοήθεια-, κατάφερε να τους αποφύγει όλους με δύο ταχύτατες κινήσεις και να βρεθεί σε θέση βολής για το 0-3!

ΑΕΛ - Άρης: Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Κούγιας! (vid)

Ο Πορτογάλος μέσος απέφυγε αρχικά τον νεαρό Γλυνό και στη συνέχεια «χόρεψε» τους Μπέρτο και Ζίζιτς, γράφοντας... ποιητικό επίλογο στον αγώνα του Άρη με τους Θεσσαλούς.

Δείτε σε βίντεο το απίστευτο γκολ του Σαντέ Σίλβα:

Ο Άρης έδειξε χαρακτήρα και λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στις νίκες.

Με σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο (28’, 73’) και τον Σαντέ Σίλβα να σημειώνει ένα υπέροχο τέρμα στο φινάλε, επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 3-0 και έπιασε τους νταμπλούχους Ελλάδας στην κορυφή, με τους «ερυθρόλευκους» βέβαια να έχουν και ματς λιγότερο.

Παράλληλα η ομάδα του Άκη Μάντζιου άφησε πίσω της ξανά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και έβγαλε αντίδραση. Οι «κίτρινοι» είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και εκτός από τον Μάνο που πέτυχε δυο γκολ, πολύ καλός ήταν και ο Γκαρσία (επίσης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από χρήση VAR).

Το αυτό και για τον Σιαμπάνη, ο οποίος στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου είχε δυο εξαιρετικές επεμβάσεις, κράτησε το 1-0 για τον Άρη και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του, σημειώνοντας και δεύτερο τέρμα στο 73’ να κάνει πιο εύκολο το έργο της.

Η ΑΕΛ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε καλές στιγμές για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.