Τι τρέχει με Βράνιες

Η διάψευση του Βόσνιου και γιατί η ΑΕΚ... ψάχνεται.

Τι τρέχει με Βράνιες

Ο μάνατζέρ του φέρεται να δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του στην ΑΕΚ αλλά ο Όγκνιεν Βράνιες διαψεύδει τη συγκεκριμένη δήλωση και υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του δεν έχει μιλήσει εδώ και μήνες.

Συγκεκριμένα, μέσω του Instagram, ο αμυντικός της ΑΕΚ υποστήριξε ότι ο μάνατζέρ του δεν έχει παραχωρήσει καμία συνέντευξη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά με αφορμή τις επαφές του με την Άντερλεχτ. Ο Βράνιες έγραψε στο προφίλ του ότι: «ο ατζέντης μου δεν έχει δώσει συνέντευξη τους τελευταίους 4 μήνες».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Βράνιες και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Βέβαια ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο όμως το γεγονός ότι γίνεται συζήτηση περί παραμονής του ή όχι δείχνει ότι υπάρχει... καπνός στην υπόθεση.

Ο Μελισσανίδης δεν θέλει δυσαρεστημένος τον Βράνιες στην ομάδα του, ούτε βεβαίως επιθυμεί να τον παραχωρήσει χωρίς να εισπράξει η ΑΕΚ τα χρήματα που ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει. Συνεπώς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που λογικά θα έχει αρκετά ακόμα επεισόδια ως το τέλος του.