ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Τετάρτη (2/12, 17.15) τον Άρη σε εξ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League. Αρκετές οι απουσίες για τον τεχνικό της ομάδας της ΛάρισαςΓιάννη Τάτση.

ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Η ΑΕΛ έχει μπροστά της έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League. Μετά το 0-0 το Σάββατο με τον Ατρόμητο για την 10η αγωνιστική, η ομάδα της Λάρισας παίζει με τον Άρη αύριο (2/12, 17.15) για την 6η αγωνιστική, σε ένα ματς που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους «κίτρινους».

Τα προβλήματα αρκετά και σημαντικά για την ΑΕΛ που θέλει μια νίκη, απέναντι στον πάρα πολύ καλό Άρη που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση στον Τύρναβο και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή.

Άρης: Νοκ άουτ Μπεναλουάν και Τζέγκο ενόψει ΑΕΛ

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μιχαήλ, Γιουνές όπως και ο Νούνιτς, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος. Σημαντικές απουσίες για τον προπονητή της ΑΕΛ, Γιάννη Τάτση σε άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Στελιάνο, Αλί Γκαζάλ, Δάκτυλλας, Κωστή, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπάρβ, Γλυνός, Κουτσιανούλης, Λουφάκης, Πλατέλλας, Ντουρμισάι, Πινακάς, Ζαχαράκης.

Οι Θεσσαλοί αναζητούν το τρίποντο που θα τους δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.