Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη ο «Δικέφαλος του βορρά» στην Λευκωσία

Ο Δημήτρης Γιαννούλης επιστρέφει στη δράση για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ομόνοια στην Κύπρο (3/12, 22.00).

Ομόνοια – ΠΑΟΚ: Με Γιαννούλη ο «Δικέφαλος του βορρά» στην Λευκωσία

Ένα ευχάριστο νέο είχε η σημερινή μέρα για τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς είδε τον Δημήτρη Γιαννούλη να επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ομόνοια στην Λευκωσία για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (3/12, 22.00).

O αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε, αλλά βγήκε και από την καραντίνα όπου βρισκόταν, καθώς μην ξεχνάμε ότι στις αρχές του μήνα είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19.

Ο Γκαρσία πλέον υπολογίζει τον Γιαννούλη για το πολύ κρίσιμο ματς στην Κύπρο, δίχως ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα τον ξεκινήσει ή θα τον έχει ως λύση από τον πάγκο.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, ότι ο Γιαννούλης συμπλήρωσε και τα αρνητικά τεστ που απαιτούνται από το πρωτόκολλο της UEFA, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στο ΓΣΠ.

Εν αντιθέσει με τον 25χρονο μπακ, ο Ντάγκλας Αουγκούστο δεν υπολογίζεται, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (1/12) περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και φυσικής κατάστασης. Το δεύτερο κομμάτι του προγράμματος περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον «τελικό» που δίνει ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακάς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας».