Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε, είμαστε αδικαιολόγητοι» (vid)

Θυμωμένος με την ισοπαλία που πήρε ο Βόλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, ήταν ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Γιώργος Παράσχος.

 Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε, είμαστε αδικαιολόγητοι» (vid)

Και πώς να μην είναι «σκασμένος» ο Γιώργος Παράσχος μετά το παιχνίδι της Ριζούπολης; Πώς να μην έχει θυμό, όταν βλέπει τον Απόλλωνα Σμύρνης να προηγείται με 3-0 έως το 55’ και τελικά να φεύγει με τον έναν βαθμό από το παιχνίδι με τον Βόλο, καθώς οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 3-3;

Ο πολύπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, προσπαθούσε να εξηγήσει τα... ανεξήγητα, τονίζοντας εν τέλει ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον τρόπο που χάθηκε το τρίποντο μέσα από τα χέρια του Απόλλωνα.

«Αυτοκτονήσαμε, ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στο τέλος έπαιξε ρόλο και η κόπωση. Οπισθοχωρήσαμε...», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είμαστε αδικαιολόγητοι όλοι και πάνω από όλους εγώ. Χάσαμε την σοβαρότητα μας, αλλά έχω ένα παράπονο από τον διαιτητή και θέλω να το πω. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήραμε ούτε ένα φάουλ».

Ήταν ευκαιρία πάντως για τον Απόλλωνα να ξεφύγει κι άλλο από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα είναι 11ος με 6 βαθμούς σε 9 παιχνίδια και έχει 4 βαθμούς περισσότερους από την Λαμία, η οποία ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαιτησία, από την οποία έχει παράπονα ο Παράσχος, το ίδιο ισχύει και στην αντίπερα όχθη, αφού και ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, εξέφρασε έντονα παράπονα μεταξύ άλλων και για το VAR.