Απόλλων-Βόλος 3-3: «Τρελάθηκε» ο Ουάρντα στις καθυστερήσεις (vid)

Ο Αμρ Ουάρντα «τρελάθηκε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Βόλος έκανε το 3-3 και πήρε έναν βαθμό από τον Απόλλωνα.

Απόλλων-Βόλος 3-3: «Τρελάθηκε» ο Ουάρντα στις καθυστερήσεις (vid)

Ο Απόλλων Σμύρνης βρέθηκε να προηγείται με 3-0 του Βόλου στο γήπεδο της Ριζούπολης και όλα έδειχναν ότι κρατούσε σφιχτά τη νίκη που θα του χάρισε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Το συγκρότημα από τη Μαγνησία, ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Ο Βόλος αν και βρέθηκε στα σχοινιά έβγαλε αντίδραση και πήρε έναν βαθμό που σίγουρα με την εξέλιξη που είχε το ματς δεν το περίμενε. Ο Κολόμπο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" και χάρισε στην ομάδα του έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Τα συναισθήματα που κυρίευσαν τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν πολύ έντονα. Είναι και λογικό αυτό όταν το ματς κρίνεται στις καθυστερήσεις και η ομάδα επιστρέφει όταν βρέθηκε να χάνει με 3-0. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο των έντονων συναισθημάτων ήταν η αντίδραση του Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος άσος της ομάδας της Μαγνησίας ξέσπασε μετά το γκολ του Κολόμπο με το οποίο το σκορ έγινε 3-3 και ο Βόλος πήρε έναν βαθμό από ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση του Αμρ Ουάρντα…