Κούγιας: «Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά αλλά πρώτη φορά ανησυχώ...»

Με τοποθέτηση του ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την ανησυχία του για τους διαιτητές που ορίστηκαν στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη.

Κούγιας: «Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά αλλά πρώτη φορά ανησυχώ...»

Την ανησυχία του για τους διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Άρη την Τετάρτη (2/12, 17:15) εξέφρασε μέσω τοποθέτησης του ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» υποστήριξε πως πρώτη φορά φέτος νιώθει ανησυχία για τη διαιτησία τονίζοντας πως οι διαιτητές τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Διάβασα τους ορισθέντες διαιτητές με τον Άρη, οι οποίοι προέρχονται από τον νομό Ημαθίας και είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο που νοιώθω μία ανησυχία για την διαιτησία, όχι γιατί ο κ. Καραντώνης και οι βοηθοί του δεν είναι καλοί διαιτητές, αλλά για τους δικούς μου λόγους, που εύχομαι να διαψευστούν και θα είμαι ο πρώτος που θα τους δώσω συγχαρητήρια.

Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Κοτσάνης από την Δράμα στο VAR να σεβαστεί την ιστορία και το τι έχουν προσφέρει αυτές οι δύο ιστορικές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον κ. Καραντώνη να έχει μία άριστη διαιτησία.

Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες και για όλες τις ομάδες».