Γκαρσία: «Πάντα είχα στόχο να προπονήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην UEFA για το γεγονός ότι στόχος του ήταν να προπονήσει μία μέρα τον ΠΑΟΚ.

Γκαρσία: «Πάντα είχα στόχο να προπονήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Πάμπλο Γκαρσία έως το καλοκαίρι του 2023. Μια εξέλιξη που φυσικά ήταν αναμενόμενη, αφού από την επόμενη μέρα κιόλας της αποχώρησης του Αμπέλ Φερέιρα για την Βραζιλία, φαινόταν ξεκάθαρα ότι οι «ασπρόμαυροι» είχαν έτοιμο το «Plan B» με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ουρουγουανό και αν του... κάθονταν τα αποτελέσματα, τότε θα παρέμενε έως το τέλος της σεζόν και γιατί όχι να μην ανανέωνε και για τα επόμενα χρόνια της συνεργασία του.

Τελικά, αυτό συνέβη την Δευτέρα (30/11) και η UEFA λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε μία συνέντευξη που έκανε με τον Γκαρσία για το πώς περνάει στην Θεσσαλονίκη.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας μου. Αγωνίστηκα στην Ισπανία και πέρασα και από την Ιταλία. Πέρασα το τελευταίο διάστημα της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ. Πλησίαζε η στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου, ήρθα στην Θεσσαλονίκη και συνάντησα το τεχνικό επιτελείο και είδα τους οπαδούς, οι οποίοι μου ξύπνησαν και πάλι την επιθυμία για να παίξω ξανά, αυτό το πάθος που είχε σβήσει μέσα μου. Η επιθυμία να παίξω ξανά, ξύπνησε μέσα μου την θέληση για ανταγωνισμό. Ταυτίστηκα με το σύλλογο και ολοκλήρωσα την καριέρα μου εδώ».

Συνεχίζοντας, μίλησε για το πώς είδε τη μετάβασή του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην ανδρική ομάδα: «Όσο δούλευα στην ακαδημία, πάντα είχα στόχο μια μέρα να προπονήσω την ανδρική ομάδα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθώς ήξερα την ομάδα, το επιτελείο, ήταν αυτό που ήθελα πολύ...».

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ έως το 2023 ο Γκαρσία