Φεύγει από την Έβερτον ο Μιραλάς

Οι Άγγλοι θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Βέλγου επιθετικού, αφού και ο Μάρκο Σίλβα δεν είναι φαίνεται θετικός.

Φεύγει από την Έβερτον ο Μιραλάς

Η δεύτερη θητεία του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί με τον παίκτη να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Είναι μεγάλο θέμα γιατί δεν μπόρεσε να παίξει αυτό που περίμεναν οι Πειραιώτες. Ο Βέλγος όπως σας έγραψε και το «ΦΩΣ» βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία υπάρχουν ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του στην Έβερτον. Ο Κέβιν έχει συμβόλαιο με την Έβερτον μέχρι το 2020. Οι Βρετανοί κάνουν αναφορά στο γεγονός πως ο παίκτης δεν εντυπωσίασε στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να διακοπεί ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα όπως επισημαίνουν στην Αγγλία ο Μιραλάς και ο εκπρόσωπος του θα έχουν ραντεβού με τον νέο διευθυντή της Έβερτον, Μαρσέλ Μπραντς προκειμένου να αποφασιστεί πιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα.

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο Βέλγος επιθετικός δεν θα συνεχίσει σίγουρα αυτό το καλοκαίρι στην Έβερτον. Ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει από τη διοίκηση να δουλέψει τη νέα σεζόν με 25 ποδοσφαιριστές. Είναι δεδομένη λοιπόν η αποχώρηση του το Λίβερπουλ, αλλά δεν γίνεται καμία αναφορά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.