Άρης: Θεραπεία για Μπεναλουάν και Τζέγκο

Οι Τζέιμς Τζέγκο και Γιοάν Μπεναλουάν αποκόμισαν προβλήματα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και δεν ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα του Άρη τη Δευτέρα (30/11).

Άρης: Θεραπεία για Μπεναλουάν και Τζέγκο

Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή (30/11) πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης της Τετάρτης (2/12, 17.15) με αντίπαλο την ΑΕΛ στο στάδιο «Αλκαζάρ», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Για το πρώτο γκρουπ το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργητική αποθεραπεία και ενδυνάμωση των άνω άκρων, ενώ για το δεύτερο ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και τακτική.

Οι Τζέιμς Τζέγκο (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Γιοάν Μπεναλουάν (ενοχλήσεις στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, Μάντζιος και παίκτες καλούνται να βγάλουν αντίδραση στον αγώνα με την ΑΕΛ, με τον έμπειρο κόουτς να προτίθεται να εκμεταλλευθεί τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, φρεσκάροντας την ομάδα και δίνοντας ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί ιδιαίτερα.

Αύριο, Τρίτη (1/12), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα.