Ανσαριφάρντ: «Εφιάλτης η ΑΕΚ για κάθε αντίπαλο»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για το διπλό που πήρε η ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ανσαριφάρντ: «Εφιάλτης η ΑΕΚ για κάθε αντίπαλο»

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο διπλό που πήρε στην Τρίπολη η ομάδα του και είπε δύο λόγια σχετικά με όλα όσα έγιναν στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά μίλησε:

Για το πως νιώθει που πετυχαίνει ένα ακόμα νικητήριο γκολ σε παιχνίδι της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα, τη διοίκηση γιατί θέλαμε τη νίκη. Σε όλους μπράβο λοιπόν. Ένας σκόρερ ζει για το σκοράρισμα οπότε σου δίνει ζωή όταν σκοράρεις. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Το σημείο κλειδί και συγχαρητήρια στον Αστέρα ήταν ο χλοοτάπητας. Είναι καταπληκτικός, από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Όταν παίζεις σε τέτοιο γήπεδο ευχαριστιέσαι το ποδόσφαιρο. Το απολαύσαμε, είχαμε όρεξη και δείξαμε την ποιότητα,. Αν παίζουμε σε τόσο καλό αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ μπορεί να είναι εφιάλτης για τον αντίπαλο».

Για την όρεξη που έβγαλε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα ποιος έβγαλε την μπάλα στη γραμμή. Αλλά μπαίνοντας σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο είχαμε όρεξη και διάθεση. Ήμουν χαρούμενος και πιστεύω και στα δύο γκολ είχαμε καλή κατοχή της μπάλας. Αυτό δείχνει ότι όλοι οι συμπαίκτες μου απόλαυσαν που έπαιξαν σε αυτό το γήπεδο. Βλέποντας το γκολ που έβαλα, λέω πως όταν έχεις τέτοιους μεσοεπιθετικούς σε κάνει να ντρέπεσαι να μην σκοράρεις. Είναι θετικό που έχεις τέτοιους συμπαίκτες. Ο Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Είχαμε παίξει μαζί στον Πανιώνιο και είναι από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ελλάδα».

Για την πρόβλεψή του ότι θα σκοράρει: «Το είπα γιατί όταν μπήκαμε στο γήπεδο ήμουν ενθουσιασμένος. Ήθελα να το απολαύσω και ξέροντας τι παίκτες έχω από πίσω μου ήμουν έτοιμος να πάρω την μπάλα και να σκοράρω».

Για το αν θα σκοράρει με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η έλλειψη του κόσμου. Όχι μόνο στους παίκτες αλλά και στο ποδόσφαιρο. Και ειδικά σε ένα ντέρμπι, όπου σου δίνει ένταση. Όσο για το γκολ, εγώ βλέπω κάθε ματς σαν τελικό. Θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το βάλει. Αυτό που θέλω είναι να έχουμε το πνεύμα του μαχητή και να παίρνουμε νίκες».

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: «Όλος ο κόσμος μιλάει γι' αυτόν. Έδωσε το... πιστοποιητικό για το ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι τον είδαμε να παίζει, μάθαμε από αυτόν. Από την κίνησή του και από ό,τι έκανε. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Ήταν ένα τεράστιο σχολείο για όλους μας. Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στον Μαραντόνα και ελπίζω να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε από αυτούς τους θρύλους».

Για τον χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ: «Όχι δεν είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος. Πάντα μου αρέσει να μιλάω ανοικτά. Από την τηλεόραση φαίνεται να είναι καλός, αλλά αν μπεις δεν είναι καλή η κατάσταση. Αυτό που εύχομαι είναι το δικό μας γήπεδο να είναι έτοιμο όσο πιο σύντομα γίνεται. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο γι' αυτό και ελπίζω σύντομα να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο».

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-2: Αντέδρασε μετά τα …ζόρια με τη Ζόρια! (highlights)