Υπέγραψε ο Γκερέρο στον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός επιθετικός τελείωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες και ανήκει πλέον στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων».

Υπέγραψε ο Γκερέρο στον Ολυμπιακό

Από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός επιθετικός των Πειραιωτών το πρωί πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και από τη στιγμή που τα πάντα ήταν καλά μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Τελείωσε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος ανήκει πλέον στους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και αναμένεται απλά η επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό, η οποία θα βγει το πρωί της Τετάρτης.

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για συμβόλαιο για 2+1 χρόνια αλλά προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες. Και με τη βούλα πλέον είναι ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος, πάντως, παρά το γεγονός ότι η πρώτη ημέρα ήταν αρκετά κουραστική, αφού ξημερώματα έφτασε στη χώρα μας και όλο το πρωί τρέχει με τις ιατρικές εξετάσεις είναι απόλυτα ικανοποιημένος απ' όλα όσα έχει συναντήσει στην Αθήνα. Εξίσου ικανοποιημένη είναι και η σύζυγος του που βρίσκεται συνεχώς δίπλα του σε αυτές τις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα.