Ζαγαρίτης: «Να παραμένω σταθερός»

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι δεν ασχολείται με όλα όσα λέγονται γι' αυτόν και τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά του.

Ζαγαρίτης: «Να παραμένω σταθερός»

Το όνομα του Βασίλη Ζαγαρίτη είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες και αυτό κυρίως έχει να κάνει με το θέμα του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Η μοίρα του νεαρού μπακ έχει αλλάξει με την έλευση του Λάζλο Μπόλονι και πλέον έχει πάρει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος με δηλώσεις του στη Nova μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό τόνισε ότι θα πρέπει να είναι σταθερός και ότι δεν ασχολείται με όσα γράφονται για εκείνον.

Αναλυτικά ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε:

Για την ευκαιρία που έχασε: «Όταν βρίσκεσαι στη φάση πρέπει να κάνεις γκολ, η αλήθεια είναι ότι έχασα δυνάμεις με την κούρσα μέχρι να φτάσω περιοχή. Είναι ωραίο να τελειώνουν αυτές οι φάσεις με γκολ».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πρέπει να παραμένω σταθερός, να παίρνω παιχνίδια»

Για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πρέπει να χτυπήσουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως κάναμε στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό».

Για τη "σβηστή" νίκη: «Τίποτα δεν έρχεται σβηστά, δε σκεφτόμασταν την ΑΕΚ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα».

Για τον Βιγιαφάνες: «Μ αρέσει να έχω όλη την πλευρά, ο Βιγιαφάνες μπορεί να κάνει τη διαφορά και χαιρόμαστε που τον έχουμε πάλι μαζί μας».

Για τα καλά που ακούγονται για εκείνον: «Θέλω το κεφάλι μου να είναι στο γήπεδο, δε διαβάζω τα καλά λόγια που λένε για μένα θέλω να μένω προσγειωμένος».