Ολυμπιακός: Κολόνα της άμυνας ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι όλα τα λεφτά για τον φετινό Ολυμπιακό και την άμυνα της ομάδας του Πειραιά. Τα "γεμάτα" του παιχνίδια και το φορτωμένο πρόγραμμα.

Ολυμπιακός: Κολόνα της άμυνας ο Σεμέδο

Ένα μεγάλο όπλο του φετινού Ολυμπιακού είναι η άμυνα του. Σε αυτήν στηρίζεται η ομάδα του Πειραιά και βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δέχτηκαν το δεύτερο φετινό τους γκολ στη Super League και συνεχίζουν να έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Και σε αυτές τις εξαιρετικές επιδόσεις της άμυνας ένας ποδοσφαιριστής που έχει σημαντικό ρόλο είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Έγινε μεγάλη κουβέντα για τον Πορτογάλο κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου με τη Μπενφίκα να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον πάρει από τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να δώσει τον ποδοσφαιριστή, ανέβασε την τιμή του και μάλιστα πριν μερικές εβδομάδες του έκανε και νέο συμβόλαιο.

Ο Σεμέδο είναι η κολόνα της άμυνας του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και είναι ενδεικτικό ότι δεν χάνει ματς. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος στη Super League έχει χάσει μόνο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, διότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Στην Ευρώπη ο Σεμέδο δεν έχει χάσει παιχνίδι, αφού έχει παίξει στα δύο ενενηντάλεπτα με αντίπαλο την Ομόνοια. Ακόμη έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων και μάλιστα έχει βγάλει ολόκληρα ενενηντάλεπτα. Σημειώστε ότι ενδιάμεσα έχει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Ο Σεμέδο ήδη έχει βγάλει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, αλλά δικαιώνει στο 100% και τον Πέδρο Μαρτίνς που αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα και τη διοίκηση που δεν είπε το "ναι" στις προτάσεις με τη Μπενφίκα.