«Ο Ιντέγε πιέζει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Στη Νιγηρία επιμένουν πως ο 30χρονος επιθετικός θέλει σαν τρελός να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

«Ο Ιντέγε πιέζει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Ένα από τα πολλά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα περιλαμβάνει και το όνομα του Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Μάλαγα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού από την Tianjin Teda στη Μάλαγα. Η ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε στη Segunda Division και φυσικά δεν προτίθεται να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Φυσικά ούτε ο ίδιος επιθυμεί να παίξει στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Ιντέγε έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Κίνας, όμως, δεν είναι τρελαίνεται να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Στη Νιγηρία επανέφεραν το θέμα με τον Ολυμπιακό με νεότερο ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα οι Νιγηριανοί αναφέρουν πως ο 30χρονος επιθετικός είναι διατεθειμένος να ακούσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Εκείνο που θέλει ο ίδιος, όμως, είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Μπράουν Ιντέγε είχε περάσει υπέροχα στη χώρα μας, είχε προσαρμοστεί και είχε κάνει πολύ καλά παιχνίδια, ενώ είχε σκοράρει και αρκετά γκολ. Τη σεζόν 2015-2016 είχε σκοράρει 13 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις και την επόμενη σεζόν μέχρι που πουλήθηκε στην Κίνα 13 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του αισθανόταν υπέροχα στην Ελλάδα. Το υψηλό του συμβόλαιο, πάντως, δεν είναι σύμμαχος σε αυτή την υπόθεση εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα.