Σάκιτς: «Τους κάναμε τη ζωή δύσκολη»

Ο ακραίος αμυντικός του Άρη, Εμάνουελ Σάκιτς, έκανε δηλώσεις για την εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον Ολυμμπιακό

Σάκιτς: «Τους κάναμε τη ζωή δύσκολη»

Δηλώσεις έκανε ο αμυντικός του Άρη, Εμάνουελ Σάκιτς για την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τον Ολυμπιακό και τόνισε τα εξής:

«Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις και να κερδίσεις μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά τους κάναμε τη ζωή δύσκολη νομίζω και αυτό είναι θετικό.

Μετά το ματς πολλά μπορείς να πεις ότι θα έπρεπε να έχεις κάνει διαφορετικά, αλλά για παράδειγμα στο πρώτο γκολ δε νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει πολλά.

Κρατάμε ότι είχαμε κατοχή μπάλας και ότι σκοράραμε απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να δείξουμε περισσότερο θάρρος στα επόμενα ματς.

Είναι πικρό να δέχεσαι γκολ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, μας έκοψε τα φτερά, αλλά ήταν μία πολύ καλή αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό.

Κρατήσαμε αρκετά τη μπάλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού μετά το 2-1, είχαμε όμως στο μυαλό μας πως είναι πολύ δυνατός στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός και είχαμε κι εκεί το μυαλό μας».