Άρης-Ολυμπιακός 1-2: Ο Μαρτίνς για Μπουχαλάκη, Κάιπερς και Βρουσάι (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να σταθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, ενώ μίλησε για τους Μπουχαλάκη, Κάιπερς και Βρουσάι.

Άρης-Ολυμπιακός 1-2: Ο Μαρτίνς για Μπουχαλάκη, Κάιπερς και Βρουσάι (vid)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 2-1 του Άρη και πλέον είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες ο Ολυμπιακός έχει φιλοδοξίες και θέλει να τις πετυχαίνει, ενώ επισήμανε ότι ο Μπουχαλάκης βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για την πρώτη θέση εν μέσω απουσιών: Πραγματικά αυτό δείχνει ότι έχουμε μία ομάδα έτοιμη να θυσιαστεί και να δουλέψει πολύ. Είμαστε μία ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες και δεν θα σταματήσουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα. Παρότι έχουμε δυσκολίες και προβλήματα είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας.

Για το αν θα μπορούσε να τελειώσει νωρίτερα το ματς: Θα μπορούσαμε γιατί είχαμε τις ευκαιρίες. Στην τελευταία μπαλιά είχαμε κάποιο πρόβλημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Άρη που είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κίνητρο σε όλα της τα παιχνίδια. Ήρθαμε με σκοπό να μπλοκάρουμε τα καλά του σημεία και νομίζω ότι ένα θέμα στην τελική πάσα δεν μας επέτρεψε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι.

Για τον Μπουχαλάκη: Ο Μπουχαλάκης είναι ένα παιδί που έχουμε πει τι σημαίνει για τα αποδυτήρια και την ομάδα μας. Μετά από αυτά τα δύο γκολ θα βρει ξανά τον εαυτό του. πέρασε μία φάση που δεν ήταν και τόσο καλή, αλλά θα γίνει ξανά ο Μπουχαλάκης που θέλουμε να είναι για εμάς.

Για Κάιπερς και Βρουσάι: Δείχνουν ότι μπορούν να βασιζόμαστε πάνω τους. Κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας. Γι' αυτό μπαίνουν και παίζουν και γι' ακόμα μία φορά μας έχουν δείξει ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους.