Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Το σημαντικότερο παιχνίδι της Super League διεξάγεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Κόντρα κορυφής είναι η αποψινή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Άρη. Πρόκειται για μία σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αήττητες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Επίσης συγκρούεται η πρώτη καλύτερη άμυνα με τη δεύτερη καλύτερη. Για τους "ερυθρόλευκους" είναι ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία περίοδο που το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο με ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει σιγά-σιγά τους ποδοσφαιριστές του να ξεπερνούν τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν και να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Ήδη και ο Αχμέντ Χασάν γύρισε στην Ελλάδα και "τρέχει" να προλάβει τον αγώνα με τη Μαρσέιγ, στη Μασσαλία.

Για την αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Σα κάτω από τα δοκάρι. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινάει ο Ραφίνια και αριστερά ο Χολέμπας με τους Σεμέδο και Σισέ να είναι οι δύο στόπερ. Στα χαφ ξεκινούν οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά με τον Αφρικανό να έχει και πάλι έναν ρόλο πιο κοντά στους επιθετικούς. Στην επίθεση ο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει με τον Λοβέρα, τον Φορτούνη και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.