ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο και Εσίτι στη Φθιώτιδα (pic)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κρέσπο και Εσίτι κόντρα στη Λαμία και τους απέκλεισε από την αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσπο και Εσίτι στη Φθιώτιδα (pic)

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, καθώς μετά το ματς με την Αϊντχόφεν έχει μπροστά του εκείνο με τη Λαμία για την 10η αγωνιστική της Super League.

Δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση στην Ολλανδία ο «Δικέφαλος», επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η μοναδική ουσιαστική προπόνηση, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, διεξήχθη το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι και την αγωνιστική προσέγγιση του αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τις απαραίτητες δοκιμές ενόψει της αναμέτρησης δείχνοντας στους παίκτες του τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο με τακτικούς στόχους γύρω από το πλάνο που σκοπεύει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ σε αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε από την καραντίνα καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Άντριαν Περέιρα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Κρέσπο - Εσίτι, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό ήταν όλα αρνητικά, έτσι δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λαμία, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Περέιρα , Βιεϊρίνια , Τσιγγάρα , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλη , Σφιντέρσκι , Τσόλακ.