Ολυμπιακός: Σεμινάριο των Σχολών με τον Ιμπαγάσα να μιλάει για τον… Μαραντόνα

Ξεχωριστή στιγμή η αναφορά του Αριέλ Ιμπαγάσα στον μεγάλο και μοναδικό Ντιέγκο Μαραντόνα κατά το διαδικτυακό σεμινάριο από τη Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού.  

Ολυμπιακός: Σεμινάριο των Σχολών με τον Ιμπαγάσα να μιλάει για τον… Μαραντόνα

Ολοκληρώθηκε το 9ο διαδικτυακό σεμινάριο από τη Διεύθυνση Σχολών του Ολυμπιακού, με τους προπονητές των ομάδων, Αντώνη Νικοπολίδη, Τάσο Πάντο, Δημήτρη Μαυρογενίδη και Αριέλ Ιμπαγάσα να μιλούν για τις σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.

Ξεχωριστή στιγμή η αναφορά του Ιμπαγάσα στον μεγάλο και μοναδικό Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η ενημέρωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ανέφερε:

«Με μεγάλη συμμετοχή από τις Σχολές του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε το 9ο διαδικτυακό σεμινάριο από τη Διεύθυνση Σχολών με θέμα τις σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.

Ο προπονητής της Κ19 και υπεύθυνος Ακαδημιών Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τον συνεργάτη του Τάσο Πάντο, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης (προπονητής της Κ17) και ο Αριέλ Ιμπαγάσα (προπονητής της Κ15) επεκτάθηκαν σε κομμάτια της τακτικής με πολλά παραδείγματα μέσω βίντεο αλλά και του σύγχρονου τρόπου προπόνησης. Εστίασαν στο που θα πρέπει οι συνεργάτες μας να ρίχνουν το βάρος και τι θα πρέπει να προσέχουν στην καθημερινή τους επαφή με τα παιδιά.

Ξεχωριστή στιγμή η αναφορά του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον Caño να μοιράζεται τις σκέψεις του για τον συμπατριώτη του, απαντώντας στη συνέχεια και σε ερωτήσεις που δέχθηκε αναφορικά με το τι σήμαινε για τον ίδιο αλλά και για το τι συμβολίζει για κάθε Αργεντινό ο Μαραντόνα».