AEK: Δεν τίθεται (ακόμα) θέμα Καρέρα, αλλά με Αστέρα....

Ο Μάσιμο Καρέρα αμφισβητήθηκε για τις επιλογές του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζόρια (0-3), αλλά ακόμα δεν κινδυνεύει. Καθοριστικό για το μέλλον του το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

AEK: Δεν τίθεται (ακόμα) θέμα Καρέρα, αλλά με Αστέρα....

Η ΑΕΚ γνώρισε ντροπιαστική ήττα από την Ζόρια στο ΟΑΚΑ (0-3), η οποία εξανέμισε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Μάσιμο Καρέρα δέχτηκε δριμεία κριτική για τις επιλογές του στο εν λόγω ματς, όπως για το πώς παράταξε την Ένωση, αλλά και για την αδυναμία του να αντιδράσει έγκαιρα, ενώ φωτογραφήθηκε (δίκαια) ως ο κύριος υπαίτιος του διασυρμού της ομάδας του.

Είναι η πρώτη φορά από την έλευσή του στα Σπάτα που ο Ιταλός τεχνικός αμφισβητείται τόσο έντονα για τις επιλογές και για την ικανότητά του να ηγηθεί της ομάδας. Ωστόσο, ακόμα, παρά τους τριγμούς, δεν έχει τεθεί θέμα για την παραμονή του στον πάγκο. Tο επόμενο ματς των «κιτρινόμαυρων», πάντως, θα είναι καθοριστικό για το μέλλον του.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 10η αγωνιστική της Super League το απόγευμα της Κυριακής (29/11, 19:30) και από το... πουθενά έγινε ματς ζωής και θανάτου για τον Ιταλό προπονητή! Από το αποτέλεσμα αλλά και τη διαχείριση του αγώνα θα κριθεί εν πολλοίς αν θα συνεχίσει ή όχι στην Ένωση.